28 Aralık 2013 Cumartesi

Kedili kadın Pasta

  Aslında müşterimiz bir barbie bebek resmi gönderdi. Ama doğumgünü sahibi kahve saçlı yeşil gözlüymüş. Bizde sadece Barbie bebeğin elbisesine sadık kalarak aslında bambaşka bir kadın yarattık. Kırmızılı, kedili kadın...


Jagermeister Pasta


   İçen bilir bu içki bir harika...:) Pastasını da kendisi gibi yapmaya çalıştık...




7 Aralık 2013 Cumartesi

Temalı Cupcake

    
    Bir arkadaşınız eğer Fransa'ya gidiyorsa onu uğurlamak için bu sevimli cupcake çeşitlerinden yaptırabilirsiniz...:)


Chanel Pasta...


                                                           Chanel kadını kendini bilir...:)

   

Cadılı Pasta


                                                       Bu pasta tam cadı kızlara göre....:)


2014'e Tatlı Bir Merhaba


   Aralık ayına girmemizle beraber tatlı bir yeni yıl heyacanı sarıyor hepimizi. Sevdiklerimizle yeni yıl programları yapma veya  onları mutlu edecek güzel hediyeler alma telaşı... Biz de sevdiklerinizi unutmamanız için sizler adına çok sevimli kurabiyeler, cupcake ve pasta çeşitleri hazırladık. Siparişlerinizi bekliyoruz. Şimdiden nice seneler...:)











23 Kasım 2013 Cumartesi

3 Katlı Çiçekli Pasta

    Doğa daha 8 yaşında. Dükkana öyle bir girişi vardı ki görmelisiniz. Pastasını çizmiş işte ben bunu istiyorum diyordu bize. Anne ve babasına dediğim ilk cümle dogumgününde bunu istiyorsa düğün pastasını düşünemiyorum oldu. Elimizden geldiğince çizdiği resme göre bir pasta hazırladık. Nice senelere Doğa'cım...:)


12 Kasım 2013 Salı

9 Kasım 2013 Cumartesi

5 Kasım 2013 Salı

Davetleriniz İçin Butik Tatlar; Catering...



   Tatlı Köşem olarak iki yıldır en özel anlarınızı bir nebze de olsa tatlandırmaya çalışıyoruz ve bunu da elimizden geldiğince en dogru şekilde yapıyoruz. 
     Aldığımız bir kararla sadece en özel anlarınızın tatlı kısmını değil bütün davetinizi tatlandırmaya karar verdik. Yani siz arkanıza yaslanın ve davetlilerinizin mutluluğunu bize bırakın. Mutluluğa giden yolun mideden geçtiğini bildiğimizden atıştırmalıklardan gecenin pastasına kadar size muhteşem tatlar sunmaya karar verdik. Menümüzde kanepelerden geleneksel dolmalara, tek atımlık tatlılardan tartlara, gecenizi unutulmaz kılacak her tat mevcut. Yapmanız gereken bizimle davet detaylarınızı konuşmak. Sevgiyle kalın...:)

Hale&Hande Çamer
Tatlı Köşem Ekibi
Tel: 216 336 00 27
Mail: hale.camer@tatlikosem.com

4 Kasım 2013 Pazartesi

90. Yıl Cumhuriyet Bayramı Pastası

  Özyeğin Üniversitesi'nin Atatürkçü Düşünce ve Liderlik klübünün Cumhuriyetimizin 90. yılı için organize ettiği baloda gene balonun baş kahramanına uygun güzel bir pasta hazırladık. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...:)


Pepee Pasta


                     Ve bu sevimli Pepee de Ömer'in pastasını süsledi..:)




Tavşan Temalı Cupcake


Bu pastanın evlilik teklifinin ardından kutlanacak doğumgünü pastası olması beni çok mutlu etti. Bu arada damat adayımız gerçek bir tavşanın boynuna yüzük takıp gelin adayımıza sunacakmış. Bizde hem teklife uygun olsun diye hem de gelinimiz cupcake delisi diye ona bu pastayı hazırladık...:)

Arabalı Pasta





    Erkek çocukları arabalara bayılır bilirsiniz. Biz de Mete için bir sürü araba ve bir de sevdiği füzeden yaptık. Çok renkli bir pasta oldu ve de  tam iki yaş erkek çocuğuna uygun...:)








Winx Pasta



     Her kız çocuğun büyük bir sevgiyle izlediği Winx neden onların doğum günü pastası olmasın...:)



30 Ekim 2013 Çarşamba

Cadılar Bayramına Özel Cupcake


   31 Ekim Cadılar bayramı için özel olarak hazırladığımız örümcek, mumya, balkabağı, hayalet ve cadı temalı cupcakeler...





Söz Pastası


Evliliğin ilk adımında sade ve anlamlı bir söz pastası yaptırmak isteyenlere.... 



Eyvah 40! oldum için cupcake...:)


   40. yaş dile kolay.... 40.yaşında arkadaşları Banu Hanım'a hayatında olması gerekenleri mesaj olarak veren cupcakeler hazırlattı. Nice senelere Banu...:)



Minnie Mouse Temalı Dev Cupcake Pasta



   Larissa, tam bir Minnie Mouse hastası annesi de cupcake. Bizde Larissa'nın 3 yaş doğumgünü pastasını hem dev cupcaketen yaptık hem de cupcake pastayı Minnie Mouse'a benzettik...:)



7 Ekim 2013 Pazartesi

Dinazor Pasta


    Özellikle erkek çocukların severek oynadıkları dinazorlar pastalarında da bir harika oluyor. Sevgili Yunus'a da bu sene en sevdiği dinozorun olduğu bir pasta hazırladık. Pastaya bakınca da tam bir erkek çocuk pastası olmamış mı sizce de?


Pepee Pasta

   Özellikle 2-5 yaş arası çocukların gözdesi Pepee, Eylül Ada'nın da severek izlediği bir çizgi film olduğu için doğum gününde ona Pepe temalı bir pasta hazırladık...



3 Ekim 2013 Perşembe

Bebek Cinsiyeti Belirle(NDİ)me Partisi

    Artık hamile kaldıktan sonra birer ebeveyne dönüşen bilinçli anne ve babalar, çocukları için daha doğmadan ellerinden gelen herşeyi yapmak istiyorlar. Hamileliğin ilk gününden itibaren beraber gidilen doktor randevuları, bebeğin ilk alışverişi vs. gibi bebekle ilgili herşey büyük bir heyecan ve şenlik havasında geçiyor. Hamilelikte 4 ayı tamamlayıpta iş cinsiyetini öğrenmeye gelince önce hayırlı bir evlat dileği ile cinsiyet öğreniliyor. İşte burada biz devreye giriyoruz. Sevdiklerinize bebeğinizin cinsiyetini söylemenizin tatlı bir yolunu size sunuyoruz. SÜPRİZ PASTA...

   Bebeğinizin cinsiyetine göre pastanızın içini pembe veya mavi hazırlıyoruz. Siz de sevdiklerinizi bir araya toplayıp pastanızı onların heyecanlı bakışları altında kesiyorsunuz ve herkes cinsiyeti pastanızın renginden öğreniyor. Hayatınızın bu önemli anını, tatlı mı tatlı bir anıya dönüştürmek istiyorsanız sizi Tatlı Köşemize bekliyoruz. Şimdiden heyecanınıza ortak olduğumuz için çok mutluyuz. Sevgiler....  

Melek Kız Pastası


Her birimizin hayatında umarım bu pastadaki gibi tatlı bir melek vardır...:)





1 Ekim 2013 Salı

Minnie Mouse Temalı Bir Yaş Partisi

  Sevgili Düet,  bir yaşını tamamladı. Annesinin isteği üzerine ona Minnie Mouse temalı güzel bir pasta ve cupcake hazırladık. Dekorasyondan tutunda pastaya kadar herşey Minnie Mouse olunca herşey mükemmel duruyordu diyebilirim.






Bebek Filli Pasta


    Biricik bebeğinizin birinci yaş doğumgününde onun gibi sevimli bir pasta yaptırmak isterseniz bu bebek fil sizce de çok sevimli ve masum durmuyor mu?


23 Eylül 2013 Pazartesi

Baby Shower Partisi...

    Bugün Tatlı Köşem'izde sevgili Aylin'in Baby Shower Partisini gerçekleştirdik. Tam 15 kişiyi ağırladık. Aylin'in isteği doğrultusunda misafirlere sunmak üzre bebek kurabiyesi ve konseptte uygun cupcakeler hazırladık. Çaylar, kahveler eşliğinde çok zevkli bir parti oldu. Sizlerde sıcak Tatlı Köeşm ortamımızda bu tarz partiler düzenlemek isterseniz bekleriz...:)


 


12 Eylül 2013 Perşembe

Keman Çalan Kız

   O hem keman çalıyor hemde sıkı bir barcelona taraftarı. Biz de pastanın çevresini döndürdüğümüz piyona tuşlarını Barcelona renkleriyle yaptık.


3 yaş için Cupcake

Biricik yeğenim Badem'in 3 yaş kutlamasını yaptık. Kendisi tam bir cupcake canavarı. Güzel bir tema ile hazırladığımız standı ile cupcakeler harika oldu...:)