30 Mayıs 2013 Perşembe

24 Mayıs 2013 Cuma

Angry Birds Pasta

   Angry Birds; onlar sanki hep hayatımızda olacaklar. Sevimli ikizlerimiz Neşe ve Poyraz içinde 6.yaş günleri için Angry Birds temalı bir pasta hazırladık. Tabii ki de biri dişi biri erkek...:)


Doğumgününe Özel Cupcake

    Son trend cupcakeler doğumgünlerinin de favorisi. Sude'nin de  doğumgünü için ona kedi-köpek-pati temalı cupcakeler hazırladık. En güzeli gelecek her arkadaşının adı her bir cupcakete yazıyordu...


13 Mayıs 2013 Pazartesi

Bu penguenler çok sevimli...


    Fatma ve Asutay birbirlerini çok seven bir çift. Penguen aralarındaki sevgiyi anlatan en doğru hayvanmış. Biz de Asutayın doğumgunu için bir çift penguen hazırladık...:)



Fırat Karikatür Temalı Pasta


     Okuyanlar bilir. Fırat Karakteri kendine özgü dili ve hareketleri ile oldukça çok takipçiye sahiptir. İşte doğum günü sahibi Reyhan'da Fırat'ın sıkı takipçilerindenmiş. Arkadaşları istedi biz de ona özel Fırat pastasını yarattık...:)



Alışveriş Kutusu Pasta; Bu Kutuda Her Marka Var....

   Her kadın özgürce alışveriş yapmak ister. En iyi markaların sahibi olmak ister. Chanel, Louise Vuitton, Prada, Fenni gibi. Kimileri bunlara sahip olabilir kimileri olamasa bile pastasına sahip olabilir...:)



9 Mayıs 2013 Perşembe

Özel günleriniz için cupcake ve standı ile muhteşem bir sunum


    Artık düğünlerde pasta pek tercih edilmemekte. Özellikle genç çiftler eğer ailelerini ikna edebiliyorlarsa bu şirin cupcakeleri tercih etmektedir. Bizde Akın ve Melodi'nin düğünü için cupcake ve onların düğün yemeği formatına uygun cupcake standı hazırladık.....