27 Haziran 2013 Perşembe

Hint Temalı Pasta

     Dünya gerçektende artık çok küçük. Geçen hafta bir telefon. Hindistan'dan Vikas arıyor. Bu hafta sevgilisi ile Türkiye'ye tatile geliyormuş ve sevgilisinin onunla ilk doğum günüymüş. İnternetten araştırıyor ve bizi buluyor ve pastasının siparişini veriyor. Bizde ona bu sevimli pastayı hazırlamaktan mutluluk duyduk. 

 

21 Haziran 2013 Cuma

Düğünlerin yeni fenomeni Cupcake...

   Yaz düğünleri gerçekten de daha canlı, daha akılda kalıcı oluyor. Bu, düğünün dekorasyonundan davetlilerin giyimine kadar yansıyor herşeye. Bizde pastaları bu etki altında kalarak yapıyoruz diyebilirim. Son yaptığımız cupcake ve standı da Cemile Sultan Korusundaki bir kır düğünü içindi. Yazın renkliliğini ve mekanın estetiğini biz de standımıza yansıtmaya çalıştık. Bu arada Kutan ve Elif çiftimize de tekrardan buradan mutluluklar diliyoruz...:)


17 Haziran 2013 Pazartesi

Ortanca Temalı Düğün Pastası, Cupcake ve Standı

   Düğün sezonu açılmışken düğün organizasyon düzenine göre bize de pasta ve/veya cupcake talepleri gelmeye başladı. Kemerburgaz'da gerçekleşen bir düğün içinde temaya uygun pasta ve cupcake dizayn ettik. Çiftimize de mutluluklar diliyoruz bir kez daha burdan...:)



15 Haziran 2013 Cumartesi

16. Yaş Pastası

    16.'ıncı yaşa girmek artık genç kızlığa ilk adım gibidir. Ve bu yaşa özel bir kutlamayı hak eder. Bizde sevgili Rengin için onun talepleri doğrultusunda limon ve çikolata kremalı bu pastayı tasarladık....:)


10 Haziran 2013 Pazartesi

O hem doktor hem de baterist eee doğal olarakta pastasıda....


    Aslında Onur'un doğum günü bir ay önceymiş fakat yoğun sınav döneminin atlamasını beklemişler doğumgününü kutlamak için. Kendisi seneye tıp fakültesini bitiriyor. Malum tıpta okurkende bir uğraşla uğraşmak kendini motive etmek için çok önemli. Onur da kendini bateriye vermiş. Bateri başına geçince kendini bambaşka bir dünya içinde buluyormuş Bizde onu, pastasıyla bu iki karakteri birden gösteren bir şekilde tasarladık. Mutlu seneler Onur...


Küçük Prens Pasta


  Tuna Devrim bir yaşına giriyor. Annesi şimdiden onu küçük kahraman "Küçük Prens" ile tanıştırmış. Biz de  Tuna Devrime bu sevimli, karakterle ilgili bir pasta hazırladık. 




Nişan pastası ve davetlilere ikram üzere hazırlanan cupcake...

   Bu hafta sonumuz çok yoğun geçti. Çok güzel pastalar hazırladık. Hepsi birbirinden farklı temalı bu pastalardan biri de sevgili Yeşim için hazırladığımız nişan pastası ve yüzük temalı cupcakelerdi. Kendi gibi neşeli bir pasta hazırlamaya özen gösterdik ve sanırım onu memnun ettik. Darısı düğüne umarız...:)



4 Haziran 2013 Salı

Yıldönümü Kurabiyeleri...

       Remziye eşine evlilik yıldönümlerinde farklı bir hediye vermek istedi ve onların sevgisini ifade eden kurabiyeler sipariş verdi. Biz de isteğini yerine getirerek mutluluklarını pekiştirmek adına bu şirin kurabiyeleri hazırladık. Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar...


3 Haziran 2013 Pazartesi

İki katlı çiçeklerle kaplı nişan pastası....

                  Yılmaz ve Merve çiftimize evlilik yolunda attıkları bu adımda mutluluklar diliyoruz....

  

50. Yaş Pastası...

     Bu pastamızın hikayesi çok keyifli. Onlar 35 lise arkadaşı. Her yıl doğumgünlerini bir araya gelerek ortak kutluyorlar. Bu sene de 50. yaşlarına yani altın çağlarına giriyorlar. Biz de hepsini simgeleyen yıldızlarla onlara çok anlamlı bir pasta hazırladık. Hepsine nice seneler diliyoruz....


Topuklu Ayakkabı Temalı Pasta...

      
     Bizim en büyük sıkıntımız herkesin herkesin pastaları bir gün önceden sipariş vererek hazır olacağınız düşünmesi. Halbuki bizler siparişlerimizi özellikle 3*5gün öncesinden alıyoruz ki figürlerimiz de anca hazırlanıyor. Gene son dakka müşterilerimizden Volkan bey, karısının isteği üzerine topuklu ayyakkabı olan bir pasta yaptırmak istedi. Ama bir gün sonraya. Onun bu talebini paniğini görünce geri çeviremedik. En hızlısından şeker hamurundan bir ayakkabı hazırladık. Umarım eşi de pastasını ve figürünü görünce mutlu olmuştur. Ayakkabıyı daha pastanın üzerine koyamadan resmini çektik ama siz ana temayı anlarsınız zaten...:)