30 Ekim 2013 Çarşamba

Cadılar Bayramına Özel Cupcake


   31 Ekim Cadılar bayramı için özel olarak hazırladığımız örümcek, mumya, balkabağı, hayalet ve cadı temalı cupcakeler...





Söz Pastası


Evliliğin ilk adımında sade ve anlamlı bir söz pastası yaptırmak isteyenlere.... 



Eyvah 40! oldum için cupcake...:)


   40. yaş dile kolay.... 40.yaşında arkadaşları Banu Hanım'a hayatında olması gerekenleri mesaj olarak veren cupcakeler hazırlattı. Nice senelere Banu...:)



Minnie Mouse Temalı Dev Cupcake Pasta



   Larissa, tam bir Minnie Mouse hastası annesi de cupcake. Bizde Larissa'nın 3 yaş doğumgünü pastasını hem dev cupcaketen yaptık hem de cupcake pastayı Minnie Mouse'a benzettik...:)



7 Ekim 2013 Pazartesi

Dinazor Pasta


    Özellikle erkek çocukların severek oynadıkları dinazorlar pastalarında da bir harika oluyor. Sevgili Yunus'a da bu sene en sevdiği dinozorun olduğu bir pasta hazırladık. Pastaya bakınca da tam bir erkek çocuk pastası olmamış mı sizce de?


Pepee Pasta

   Özellikle 2-5 yaş arası çocukların gözdesi Pepee, Eylül Ada'nın da severek izlediği bir çizgi film olduğu için doğum gününde ona Pepe temalı bir pasta hazırladık...



3 Ekim 2013 Perşembe

Bebek Cinsiyeti Belirle(NDİ)me Partisi

    Artık hamile kaldıktan sonra birer ebeveyne dönüşen bilinçli anne ve babalar, çocukları için daha doğmadan ellerinden gelen herşeyi yapmak istiyorlar. Hamileliğin ilk gününden itibaren beraber gidilen doktor randevuları, bebeğin ilk alışverişi vs. gibi bebekle ilgili herşey büyük bir heyecan ve şenlik havasında geçiyor. Hamilelikte 4 ayı tamamlayıpta iş cinsiyetini öğrenmeye gelince önce hayırlı bir evlat dileği ile cinsiyet öğreniliyor. İşte burada biz devreye giriyoruz. Sevdiklerinize bebeğinizin cinsiyetini söylemenizin tatlı bir yolunu size sunuyoruz. SÜPRİZ PASTA...

   Bebeğinizin cinsiyetine göre pastanızın içini pembe veya mavi hazırlıyoruz. Siz de sevdiklerinizi bir araya toplayıp pastanızı onların heyecanlı bakışları altında kesiyorsunuz ve herkes cinsiyeti pastanızın renginden öğreniyor. Hayatınızın bu önemli anını, tatlı mı tatlı bir anıya dönüştürmek istiyorsanız sizi Tatlı Köşemize bekliyoruz. Şimdiden heyecanınıza ortak olduğumuz için çok mutluyuz. Sevgiler....  

Melek Kız Pastası


Her birimizin hayatında umarım bu pastadaki gibi tatlı bir melek vardır...:)





1 Ekim 2013 Salı

Minnie Mouse Temalı Bir Yaş Partisi

  Sevgili Düet,  bir yaşını tamamladı. Annesinin isteği üzerine ona Minnie Mouse temalı güzel bir pasta ve cupcake hazırladık. Dekorasyondan tutunda pastaya kadar herşey Minnie Mouse olunca herşey mükemmel duruyordu diyebilirim.






Bebek Filli Pasta


    Biricik bebeğinizin birinci yaş doğumgününde onun gibi sevimli bir pasta yaptırmak isterseniz bu bebek fil sizce de çok sevimli ve masum durmuyor mu?