23 Kasım 2013 Cumartesi

3 Katlı Çiçekli Pasta

    Doğa daha 8 yaşında. Dükkana öyle bir girişi vardı ki görmelisiniz. Pastasını çizmiş işte ben bunu istiyorum diyordu bize. Anne ve babasına dediğim ilk cümle dogumgününde bunu istiyorsa düğün pastasını düşünemiyorum oldu. Elimizden geldiğince çizdiği resme göre bir pasta hazırladık. Nice senelere Doğa'cım...:)


12 Kasım 2013 Salı

9 Kasım 2013 Cumartesi

5 Kasım 2013 Salı

Davetleriniz İçin Butik Tatlar; Catering...



   Tatlı Köşem olarak iki yıldır en özel anlarınızı bir nebze de olsa tatlandırmaya çalışıyoruz ve bunu da elimizden geldiğince en dogru şekilde yapıyoruz. 
     Aldığımız bir kararla sadece en özel anlarınızın tatlı kısmını değil bütün davetinizi tatlandırmaya karar verdik. Yani siz arkanıza yaslanın ve davetlilerinizin mutluluğunu bize bırakın. Mutluluğa giden yolun mideden geçtiğini bildiğimizden atıştırmalıklardan gecenin pastasına kadar size muhteşem tatlar sunmaya karar verdik. Menümüzde kanepelerden geleneksel dolmalara, tek atımlık tatlılardan tartlara, gecenizi unutulmaz kılacak her tat mevcut. Yapmanız gereken bizimle davet detaylarınızı konuşmak. Sevgiyle kalın...:)

Hale&Hande Çamer
Tatlı Köşem Ekibi
Tel: 216 336 00 27
Mail: hale.camer@tatlikosem.com

4 Kasım 2013 Pazartesi

90. Yıl Cumhuriyet Bayramı Pastası

  Özyeğin Üniversitesi'nin Atatürkçü Düşünce ve Liderlik klübünün Cumhuriyetimizin 90. yılı için organize ettiği baloda gene balonun baş kahramanına uygun güzel bir pasta hazırladık. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...:)


Pepee Pasta


                     Ve bu sevimli Pepee de Ömer'in pastasını süsledi..:)




Tavşan Temalı Cupcake


Bu pastanın evlilik teklifinin ardından kutlanacak doğumgünü pastası olması beni çok mutlu etti. Bu arada damat adayımız gerçek bir tavşanın boynuna yüzük takıp gelin adayımıza sunacakmış. Bizde hem teklife uygun olsun diye hem de gelinimiz cupcake delisi diye ona bu pastayı hazırladık...:)

Arabalı Pasta





    Erkek çocukları arabalara bayılır bilirsiniz. Biz de Mete için bir sürü araba ve bir de sevdiği füzeden yaptık. Çok renkli bir pasta oldu ve de  tam iki yaş erkek çocuğuna uygun...:)








Winx Pasta



     Her kız çocuğun büyük bir sevgiyle izlediği Winx neden onların doğum günü pastası olmasın...:)