22 Şubat 2014 Cumartesi

Legolu Tavşanlı Pasta

  İpek iki yaşına girdi. Geçen senede en sevdiği oyuncağı pinokyolu pastasını yapmıştık. Bu sene artık lego ile oynamaya başlamış. Bizde pastasına lego ve gene sevdiği tavşan figürünü ekledik. Nice senelere İpekcim...:)




15 Şubat 2014 Cumartesi

12 Şubat 2014 Çarşamba

Baby Shower için Pusetli Pasta

   Bebeğinizin gelişini kutlamak için önce bir plan yapın. Arkadaşlarınızı belli bir zamanda sizin için uygun olan yere davet edin ve bize de bu sevimli pusetli pastanın siparişini verin. İşte baby Shower Partiniz için hazır sayılırsınız...:)


10 Şubat 2014 Pazartesi

Sevgililer Gününe Tatlı Hediyeler

    Bizim için bu tarz günler ayrı bir heyecanlı oluyor. Günün anlam ve önemine uygun hazırlıklar bir kaç gün öncesinden başlıyor. Bu senede sevgililer günü için tatlı mı tatlı cupcake ve kurabiye çeşitleri hazırladık. Siz de sevgilinize hoş bir süpriz yapmak ve onu tatlandırmak istiyorsanız Tatlı Köşemize hemen uğrayın derim...:)





Solist için Bir Pasta

  Sevgili Direct-t grubunun solisti Bilge için hazırladığımız bu sevimli pastada eşi Özlem Bilge için şarkı söylemektedir. Evlerinin diğer iki üyesi kedileri de ayaklarının dibindedir. Nice senelere Bilge...:)


3 Şubat 2014 Pazartesi

İki katlı, Taçlı Bir Yaş Pastası ve Kurabiyeleri

  Ayaz bir yaşına bastı bu haftasonu. Ailesinin isteği üzerine konsept pasta ve kurabiyelerini hazırladık. temamız ise  Kral Tacıydı.


Uçan Balonlu Filli Pasta

   Bu filin maket pastası vitrinimizde duruyor. Ayşe de gelip geçerken bayılmış bu pastaya. Sevgilisi de Ayşe'nin doğumgününü fırsat bilip pastanın benzerini sipariş verdi. Bence vitrindekinden daha da güzel ve sevimli oldu diyebilirim....:)


Baby Shower için Pasta

   
    Zerrinciğimiz 8 aylık hamile ve kızı Naz bebeğin gelişini Tatlı Köşemizde sevdikleriyle kutladı. Bizde onun için konseptte uygun bir pasta hazırladık. Umarım Naz bebek  güzel şansıyla dünyaya gelir...:)

1 Şubat 2014 Cumartesi

Canon fotograf makinası pasta

  Gerçek Canon fotograf makinasını doğum gununde O'na almaya bütçeniz yetmiyorsa, fotograf makinasının birebir aynısının pastasını hediye edebilirsiniz...:)


Bir Yaş Kurabiyesi; Kral Taçlı

   Ayaz'ın bir yaşına girişini sevdikleri ile kutlayacak olan ailesi bizden "bir" figüründe kral taçlı kurabiyeler istedi. Bizde mavi ve beyaz iki renk çalıştığımız bir kurabiyelerini taçla süsledik...:)